(BEDRIJFS)VRIENDEN VAN TOP DRESSAGE TOLBERT

Speciaal voor de vrienden van Top Dressage Tolbert zal er een exclusieve loterij plaatsvinden met bijzondere prijzen zoals: 1 dag VIP gast voor 2 personen, Vouw E-bike heel handig o.a. tijdens concoursen en nog veel meer mooie prijzen.

Wordt (bedrijfs)vriend van Top Dressage Tolbert en doneer 250 of 100 euro op een eenvoudige manier:

SPONSOR

Wordt sponsor van Top Dressage Tolbert!

Onze belangrijke partners zijn onze sponsoren , wij presenteren sponsorpakketten waarbij we ook de intentie hebben om een langdurige meerjarige relatie op te bouwen.
We organiseren wedstrijden van wereldklasse, hoogwaardige catering, entertainment en aantrekkelijke pakketten.

Vele mogelijkheiden om u te profileren zoals Hoofdsponsor of VIP pakketten met onder andere een VIP lounge  aan de rand van de wedstrijdbaan , maar ook rubrieksponsoring etc.etc .

De gelegenheid om uw product te presenteren in de paardenwereld zo zal erondermeer 4 dagen lang rechtstreeks liveverslag worden gedaan van de wedstrijden via Clipmyhorse, een TV kanaal wat over de hele wereld bekeken wordt.

Er worden 2.500 bezoekers verwacht over 4 dagen en gezien de kijkcijfers van eerdere door ons georganiseerde evenementen verwachten we dagelijks ongeveer 30.000 online bezoekers

Download de bovenstaande sponsorbrochure.

Wil je als bedrijf partner worden vanTop Dressage Tolbert 2024?  dan kunt u contact opnemen met Lineke Meursing: 0653846209