Wordt partner

 

Nog nooit eerder werd er een meerdaagse internationale dressuurwedstrijd Concours Dressage International 3*  georganiseerd in Groningen. Een paardensport evenement met alles erop en eraan. Van top bodem tot top faciliteiten. Top Dressage Tolbert heeft alles. Een unieke gelegenheid om meerdere dagen uw relaties uit te nodigen en te laten genieten van top dresssuur. De eerste Editie 2023 was een enorm succes. De 2e editie staat op de agenda van 11 t/m 24 april 2024

 

SPONSOREN

Onze belangrijke partners zijn onze sponsoren , wij presenteren sponsorpakketten waarbij we ook de intentie hebben om een langdurige meerjarige relatie op te bouwen.
We organiseren wedstrijden van wereldklasse, hoogwaardige catering, entertainment en aantrekkelijke sponsor pakketten.

De gelegenheid om uw product te presenteren in de paardenwereld zo zal erondermeer 4 dagen lang rechtstreeks liveverslag worden gedaan van de wedstrijden via Clipmyhorse een TV kanaal wat over de hele wereld bekeken wordt.

STANDHOUDERS

Voor de standhouders een unieke plek om (inter)nationaal uw product te presenteren in het strodorp direct langs de ring of om een rubriek te sponsoren. Uw eigen pagodetent geheel naar eigen wens in te richten.
Wil je partner worden van Top Dressage Tolbert 2024?
Interesse? neem contact op met Lineke Meursing 0653846209