Het nieuws

15 januari 2023

de Subtop Meerdaagse 12 t/m 15 januari erg succesvol

Vanaf Donderdag 12 Januari t/m Zondag 15 januari vond de subtopmeerdaagse in Tolbert plaats in de binnenmanege van de HJC manege.

Vol met complimenten kijken we terug op deze  “generale”voor Top Dressage Tolbert.

januari 2023

WORD VRIEND VAN TOP DRESSAGE TOLBERT!

Als “vriend van “ ondersteun je met je donatie de organisatie van dit internationale dressuur evenement. Vooral de eerste keer is het voor de organisatie van belang om er een zo mooi  en onvergetelijk mogelijk evenement van te maken , zodanig dat alle topdressuur ruiters uit Europa e.o. graag in de toekomst weer terugkomen naar Top Dressage Tolbert. Want we hebben zeker de ambitie om dit evenement jaarlijks te laten terugkeren.

Vrienden willen iets voor mekaar betekenen, als jij onze vriend wordt krijg je een naamsvermelding op de website, ontvang je de nieuwsbrief, krijg je 10% korting op ( geselecteerde ) producten bij de standhouders. Mocht je zelf meerijden krijg je 5% korting op het inschrijfgeld ( maximaal 1 inschrijving).

Verder doe je exclusief mee met de loterij van het evenement met grandioze prijzen zoals een 1 dag een VIP arrangement voor 2 personen of een vouw E-bike.

Kunnen we jou noteren met een donatie als vriend van Top Dressage Tolbert ? doneer hier 100 euro  of neem contact op met Lineke Meursing telefoonnummer: 06-53846209

11 november 2022:

15 internationale juryleden hebben toegezegd te komen. Juryleden uit alle windstreken , Nieuw Zeeland, Brazilië, Engeland, Zweden, Polen, Italië , Portugal, Duitsland, België, Finland en Nederland

15 oktober 2022:

Yes the word is out!

Na diverse nationale evenementen te hebben georganiseerd, vinden wij dat het tijd is om onze horizon te verbreden. Op naar een Internationaal evenement!
Een evenement bordenvol gastvrijheid, georganiseerd zoals jullie van L&R Horse Events gewend zijn, maar ook hele diverse mogelijkheden en extra faciliteiten. Als het aan ons ligt wordt het een CDI welke jaarlijks gaat terugkeren. Wij kijken er enorm naar uit!

 

 

The latest newsletter februari 21th 2023

Countdown

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)